Gratis forsendelse over 600 SEK
Levering inden for 1-3 arbejdsdage

Lepigen ® X-Strong

399.00 DKK

399.00 DKKTilføj til kurv

+
Gratis forsendelse over 600 SEK
Levering inden for 1-3 arbejdsdage
Næste levering sendes inden
00 h 00 m 00 s
Beskrivelse

Lepigen X-Strong er velegnet til dig som ønsker at tabe dig hurtigt og uden bivirkninger. X-Strong øger dit stofskifte, undertrykker appetitten og giver ekstra energi. X-Strong indeholder fem planteekstrakter, som hver især har en høj virkningsgrad på dit stofskifte, og sammen styrker de hinandens virkning.

Hindbærketon

Findes naturligt i hindbær og giver bærrene deres særlige lugt. Kemisk er det meget lig de aktive ingredienser i peberfrugt (se nedenfor). Hindbærketon bidrager til at øge termogenese (varmeudvikling) og nedbrydning af fedt.

Grøn Te

Indeholder katekiner, fenolsyrer og flavinoider. Disse stoffer giver en lille stigning i adrenalinaktiviteten, øger forbrændingen gennem termogenese (varmeudvikling) og kan også påvirke ophobningen af reservefedt. Ekstraktet indeholder også naturlig koffein, hvilket bidrager til at øge og forlænge den fedtforbrændende effekt af grøn te. Grøn te er desuden en meget kraftfuld antioxidant, som kan hjælpe, når man forsøger at tabe sig.

Piperinekstrakt

Ekstraktet fra sort peber, som i kliniske forsøg har vist sig at kunne virke fedtforbrændende. Piperin øger kroppens evne til at optage andre planteekstrakter.

Capsicum Annuum-ekstrakt

Capsicum er et cayennepeberekstrakt, som forøger kropstemperaturen og blodtilførslen til kapillærerne, hvilket fører til øget energiforbrug. Capsicum dæmper også sulten.

Panax Ginseng

Ginseng styrker udholdenheden, energien og den mentale skarphed. Ginseng øger virkningen af koffein fra grøn te.

Anbefalet dosis

1 kapsel tre gange dagligt 30-40 minutter før måltiderne. Indtages lettest med et glas vand.

Dette produkt sælges som kosttilskud. Kosttilskud må ikke bruges som erstatning for en varieret kost.