Gratis forsendelse over 600 SEK
Levering inden for 1-3 arbejdsdage

Over

Tilfredse kunder

Lepigen.dk blev grundlagt i 2002 og drives i dag af Curitos AB [virksomhedsnr. 556296-9039], som er en af de førende online-butikker for kosttilskud. Vi beskæftiger os hovedsageligt med vægttab, og vores brand “Lepigen” er et af de mest kendte produkter til at tabe sig. Vores sortiment består også af omhyggeligt udvalgte produkter inden for mineraler og vitaminer til energi og livskvalitet.

 

Vi arbejder løbende på at udvide og udvikle vores sortiment og producere produkter af højeste kvalitet, der kan opfylde vores kunders efterspørgsel og forventninger.

 

“Vi stræber efter at levere produkter af højeste kvalitet inden for udvalgte områder, der kan forbedre sundheden for vores kunder”

 

Vores vision

Vi stræber efter at levere produkter af højeste kvalitet inden for udvalgte områder, der kan forbedre sundheden for vores kunder. Vores mål er at levere en tilgængelig service med et højt serviceniveau, hurtig levering og høj kvalitet. Vores online-tjeneste er åben døgnet rundt, året rundt.

 

Vores produkter

Lepigen.dk markedsfører produkter under sit eget brand og udvalgte produkter fra andre mærker, som vi mener, er af høj kvalitet. Alle produkter fremstilles på og afsendes direkte fra vores fabrik, som ligger ved Skogskyrkogården i Stockholm. Produktionen og kvaliteten kontrolleres af NFA og er omfattet af fødevarelovgivningen.

 

Kontakt os

Vi stræber efter konstant at forbedre vores produkter og vores serviceydelser, så skriv til os med dine kommentarer og forslag til, hvordan vi kan blive endnu bedre. Du kan nå os via vores adresse, e-mail eller vores kundeservice.

Velkommen til Lepigen.dk!

Curitos AB
Kommendörsgatan 12
C/O Teofilovic
114 48 Stockholm
Sverige

E-post: support@lepigen.se

Virksomhedsnr: 556296-9039
Momsnr.: SE556296903901
Virksomheden har en F-skat